Nyheder


Sampension investerer i Sitecore

1. april 2016

Sampension køber sammen med investeringsselskabet EQT og andre medinvestorer aktiemajoriteten i Sitecore, den dansk baserede globale leder inden for customer experience management software.

Sitecore er grundlagt 2001 og har løbende fornyet sit produktudbud fra oprindeligt at være web content management software til i også at kunne levere customer experience management software. Sitecore tilbyder i dag en attraktiv produktportefølje i markedet for software til digital markedsføring, der forventes at fortsætte den historiske attraktive vækst.

”Sitecore er en lønsom vækstvirksomhed med en differentieret teknologi indenfor software til digital markedsføring. Vi forventer, at virksomheden fortsat vil vokse og drage nytte af EQT’s erfaring med at drive virksomheder samt deres netværk. Investeringen er i tråd med Sampensions langsigtede strategi om at være med-investor i unoterede virksomheder”, siger Charlotte A. Dalgas, Senior Portfolio Manager i Sampension.

Den nye ejerkreds består blandt andet af EQT, stifterne og en række andre medinvestorer, herunder Sampension. Stifterne beholder en betydelig ejerandel i selskabet og fortsætter i deres ledelsesroller.

Investeringen er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne og forventes at lukke i andet kvartal 2016.