Nyheder


Sampension ansætter ny pressechef

2. marts 2017

Sampension har ansat Pia Lykke som ny pressechef pr. 1. april. Pia Lykke kommer fra en stilling som debatredaktør og pressekonsulent i Landbrug & Fødevarer. Frem til 2014 var hun journalist og redaktør på Børsen Executive i syv år.

"Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Sampension og ser frem til at være med til at styrke Sampensions position i markedet, blandt andet ved at formidle de mange gode fortællinger, der ligger i koncernen og ude hos kunderne,” siger Pia Lykke.

Pia Lykke, 52 år, er uddannet journalist. Hun kommer med cheferfaring og bredere kommunikations-ansvar fra blandt andet Oracle i 2002-06, hvor hun sluttede som nordisk kommunikationsdirektør, og som kommunikationschef i Grontmij/Carl Bro 2006-07.

Sampension er ved at udvikle et nyhedsunivers på selskabets hjemmeside og sociale medier, som skal løftes rent journalistisk. Med over 610.000 besøg om året, hvoraf halvdelen logger på, er hjemmesiden en væsentlig selvstændig kommunikationskanal.

”Det var vigtigt for os at finde en stærk og erfaren kommunikatør med værktøjskassen i orden og for-stand på tal, som kan løfte synligheden af Sampension i medierne og bidrage til at gøre pension mere relevant og vedkommende med god kommunikation direkte til kunderne,” siger kommunikations- og HR-direktør Søren P. Espersen.