Nyheder


Ny stærk partnerprofil til Sampension

27. maj 2019

Lars Pentti Jensen starter som markedsudviklingschef hos Sampension

Det er et kendt navn i pensionsbranchen, Sampension 1. juni byder velkommen til, når 52-årige Lars Pentti Jensen starter i stillingen som markedsudviklingschef. Her afløser han Dick Magnussen, som har valgt at gå på pension efter en lang karriere i branchen.

De seneste seks år har Lars Pentti Jensen arbejdet som direktør for AMP Salg og rådgivning i Danica og før det fem år hos PFA, hvor han var leder af AMP Kompetencecenter for PFA Pension & Funktionærpension. Karrieren rummer også elleve år hos HK, hvor han har beskæftiget sig med overenskomster, forhandling og pension.

”Jeg glæder mig til at blive en del af den udvikling, som er sat i gang hos Sampension, og til at være med til at bringe Sampension videre. Jeg ser frem til at være med til at styrke Sampensions position som den pensionsleverandør, der tager markedsandele ved at levere attraktive produkter med afsæt i kundeejerskabet og ikke mindst den gode kundeoplevelse, for her er en rigtig god historie at fortælle,” siger Lars Pentti Jensen.

Han er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitet og startede karrieren som fuldmægtig i Undervisningsministeriet. Siden har Lars Pentti Jensen bl.a. efteruddannet sig på Forsikringsakademiet og skønner selv, at han gennem karrieren efterhånden har beskæftiget sig med salg af firmapensionsordninger i alle segmenter.

”Det er en stærk profil, vi har fundet, og vi ser frem til at byde Lars velkommen. Han har mange års erfaring i samarbejde med erhvervskunder, organisationer og mæglere og kan hjælpe os videre i arbejdet med at udnytte den synergi, der ligger i at være et kundeejet selskab, med et super stærkt værditilbud til kunderne,” siger Ole B. Tønnesen, kundedirektør i Sampension.

Lars Pentti Jensen glæder sig til at sætte sit eget aftryk hos organisationer, virksomheder og i mæglersegmentet.

”Jeg ser frem til at bruge den kommende tid på spændende dialoger med nuværende og kommende samarbejdspartnere. Og så glæder jeg mig til at arbejde sammen med alle de dygtige specialister, der er i Sampension, og til at vi i fællesskab kan udnytte kompetencerne til at indfri Sampensions forventninger og strategiske mål,” siger han.