Nyheder


Luksusboliger for de rigeste eller billige lejelejligheder for folket? Følg debatterne på årets folkemøde

Byudvikling, vækst og OPP er blandt debatemnerne, når Sampension igen i år gæster den politiske festival Folkemødet på Bornholm.

Sampensions administrerende direktør Hasse Jørgensen lægger ud sammen med Odenses borgmester Anker Boye, direktør for Dansk Cyklist Forbund Klaus Bondam og direktør fra SLA Architects Mette Skjold i en debat om, hvordan Danmarks største byer bliver for folket. Debatten tager hul på, om det er en god forretning at investere i dyre kontordomiciler eller billige lejeboliger, og generelt hvad der skal sikre, at store danske byer ikke kun bliver bebygget med luksusboliger for de bedst stillede. 

Senere debatterer Hasse Jørgensen med blandt andre cheføkonom Steen Bocian fra Dansk Erhverv og det socialdemokratiske folketingsmedlem Mette Reissmann om pensionsselskabernes mange milliarder skal bruges til at sætte gang i de små og mellemstore danske virksomheder.

Sampension deltager også i debatter om partnerskaber mellem offentlige og private (OPP) og om stress og balance i arbejdslivet. Man kan følge Sampension og alle de andre deltagere på folkemødets egen app eller på hjemmesiden folkemoedet.dk

Det forventes at mere end 25.000 mennesker hver dag vil besøge Folkemødets ca. 3000 events.