Nyheder


Hvad mener kunderne om Sampensions ansvarlige investeringer?

13. november 2019

Sampension vil gerne vide, hvad kunder og medlemmer mener om ansvarlige investeringer. Derfor gennemfører pensionsselskabet i de kommende uger en ny stor undersøgelse af kunder og medlemmers holdning til en række spørgsmål om ESG og ansvarlige investeringer. Det er to år siden, en lignende undersøgelse blev gennemført.

”Klima, aktivt ejerskab og skattetransparens er meget vigtige temaer, når vi i Sampension taler om ansvarlige investeringer. For et par år siden spurgte vi kunder og medlemmer om deres holdning i en række spørgsmål om ansvarlige investeringer. Emnet er i den grad kommet på dagsordenen siden, og det bliver interessant at læse besvarelserne,” siger Søren P. Espersen, HR- og kommunikationsdirektør i Sampension.

Undersøgelsen gennemføres af Epinion, som sender et spørgeskema til et repræsentativt udsnit af kunder i Sampension og medlemmer af Arkitekternes Pensionskasse, ISP Pension og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger.

Hvis du som kunde/medlem har lyst til at give din mening til kende i sammenhænge som denne, har Sampension brug for din mailadresse. Den kan du give her, hvor du også kan læse mere om, hvad den bliver brugt til.