Nyheder


Følg din pension på mobilen

7. december 2020

Nu kan alle kunder og medlemmer i Sampension, ISP Pension, Arkitekternes Pensionskasse og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger få hurtig indsigt og overblik over deres pensionsordning ved at hente Sampension-fællesskabets pensionsapp.

Nu er løsningen lige ved hånden, hvis du som kunde i Sampension-fællesskabet er blandt dem, der føler, at pension er et lidt fjernt og besværligt emne at følge med i.

Sampension-fællesskabets app, som kan hentes i App Store og Google Play, giver medlemmer og kunder i Sampension, ISP Pension, Arkitekternes Pensionskasse og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger mulighed for at få det fulde overblik over pensioner og forsikringsdækninger på få minutter.

Dertil findes en række selvbetjeningsløsninger i appen, som du kan bruge, mens du er på farten. For eksempel kan du nemt vælge en pensionsalder og se, hvad du til den tid kan forvente at få udbetalt fra pensionsopsparinger, folkepension mv.

”Du beder appen om at hente data fra SKAT og Pensionsinfo. Så fortæller den, hvornår du kan have sparet nok op til at kunne holde op med at arbejde og leve af din pension,” siger IT-direktør Morten Lund Madsen fra Sampension.

For at få et samlet overblik kan du kan tilføje værdier som formue eller friværdi og på den måde se, hvordan økonomien hænger sammen, hvis du for eksempel gerne vil stoppe med at arbejde før folkepensionsalderen – alt sammen direkte i appen med få klik uden at du behøver at have en pensionsrådgiver til at kigge dig over skulderen.

Nye funktioner i appen er på vej og på tegnebrættet er for eksempel, at man kan samkøre sin pensionsøkonomi med ægtefællens eller partnerens, og muligheden for at lave et privat indskud, skifte risikoprofil på investeringerne eller ændre begunstigede direkte i appen.

I App Store har appen en score på 4,8 på en 5-skala – den højeste score blandt alle pensionsapps.

Mere end 25.000 kunder og medlemmer har hentet appen og har gennemført over 17.000 pensionstjek, der giver et godt overblik over pensionsopsparingen, for eksempel som forberedelse før et rådgivningsmøde.

I pensionsappen kan du blandt andet finde disse informationer

  • Dine indbetalinger, afkast og omkostninger
  • Eventuelle opsparinger i andre selskaber, banker og ATP
  • Vælg selv pensionsalder og se dine mulige udbetalinger.

I appen kan du også anvende disse selvbetjeningsløsninger

  • Du kan underskrive aftaler med NemID
  • Du kan læse og besvare beskeder i den personlige postkasse
  • Du kan overføre depoter fra andre pensionskasser mv.
  • Du kan booke møder med rådgiver – også online møder.