Linkpension

Linkpension er en unit-link ordning, hvor du selv kan vælge, hvordan du vil investere en del af din indbetaling.

De fleste kunder har mulighed for at vælge Linkpension. Her har du selv ansvaret for, hvordan en del af din pension investeres, og du kan vælge mellem en lang række puljer og fonde. Din opsparing bliver forrentet efter, hvordan dine investeringer udvikler sig. Det betyder, at du nogle år kan få et positivt afkast af din opsparing og andre år et negativt afkast.

De eksterne fonde i Linkpension er ikke underlagt kravene i Sampensions retningslinjer for ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab, om end en række af fondene vil være underlagt tilsvarende ESG-retningslinjer udarbejdet af fondsudbyderen, ligesom nye fonde på platformen vil blive vurderet og indstillet til godkendelse i lyset af Sampensions retningslinjer. 

Hvilke fonde kan jeg investere i?

Her kan du finde en oversigt over de fonde, du kan investere i med Linkpension. Du kan også se detaljer om hver fond og sammenligne deres performance. 

Vil du vælge Linkpension eller vil du vide mere, skal du kontakte en af vores rådgivere. Du kan ikke vælge Linkpension, hvis du modtager udbetaling fra din pensionsordning.