Pensionsdagen 2020 – ring til os søndag 25. oktober kl. 10-14

Når vi 25. oktober går over til normaltid, får vi en time foræret. Vi synes, du skal bruge den ekstra time på at tale med os om din pensionsordning. Den dag er vi ekstraordinært på arbejde kl. 10-14, og vi hører meget gerne fra dig på 77 55 62 50.

Pensionsdagen er en god anledning til at få undersøgt, hvem der vil få udbetalt din pensionsopsparing, når du dør. Har du ikke selv taget stilling, vil det være ’nærmeste pårørende’, der er begunstiget og modtager udbetalingerne.

Hvis du på et tidspunkt for eksempel er blevet skilt, gift eller er flyttet sammen med en ny kæreste, eller du har børn fra et tidligere forhold, bør du især være opmærksom på at sikre, at det er den eller de rette personer, der får dine pensionsudbetalinger, når du dør.

”Vi oplever desværre, at der ikke er tilstrækkelig opmærksomhed på begunstigelse i hverdagen – særligt i situationer, hvor der sker større ændringer i ens privatliv. Det værste, der kan ske, er jo, at det er en eksmand eller ekskone, der får dine udbetalinger i stedet for den samlever, du deler hus og hjem med i dag. Derfor håber vi, at du vil overveje at ringe til os søndag den 25. oktober, hvis du er det mindste i tvivl om, hvem der er begunstiget i din pensionsordning. Det skaber tryghed, når man ved, at udbetaling ved dødsfald tilfalder de rigtige personer,” siger teamleder Louise Graae fra Sampension.

Teamleder i Kunderådgivning & Salg, Louise Graae

Gå en tryg fremtid i møde med et online pensionsmøde

Husk, at du som kunde hos os altid kan få en udvidet gennemgang af din pensionsordning. På onlinemødet bliver din pensionsordning gennemgået skridt for skridt sammen med en pensionsrådgiver, så du får fuldt overblik over både opsparingsdel og forsikringer. Er der behov for at tilpasse eller ændre noget undervejs, hjælper pensionsrådgiveren dig.

Du kan allerede nu booke et onlinemøde her(mødet kan ikke afholdes den 25. oktober)

(Log ind med NemID)

Herunder kan du se tre film, der beskriver forskellige dilemmaer vedrørende begunstigelse og dine pensionsudbetalinger, når du dør.