Susan Seloy fra Benløse blev positivt overrasket, da hun for nylig fik tjekket sin pension hos Sampension i forbindelse med et jobskifte.

- Jeg har lang tid til pensionen, og det er bestemt ikke noget, jeg har brugt så meget tid på, men det var en rigtig god oplevelse at tale med Sampensions rådgiver. Hun anbefalede, at jeg flyttede min gamle ordning ind i Sampension, men hun fortalte mig også, at det ikke kostede mig noget. Det var jeg faktisk ikke klar over, siger Susan Seloy.

Noget at tænke over
Rådgiveren gennemgik alle de øvrige muligheder for forsikring og mere opsparing.

- Jeg gik en del ned i løn efter et jobskifte, så jeg har både mindre at gøre godt med og sparer mindre op til pensionen. Kunderådgiveren fik mig til at tænke over, om ikke det er en god ide at sætte lidt mere ind på ordningen her og nu, hvor der er lang tid til, at jeg skal på pension, og hvor selv et lille beløb gør en stor forskel, fortæller Susan.

Fordel at samle pensionen
Hun skiftede fra et job som lærer til et job i kommunen, hvor hun hjælper med at aktivere og vejlede arbejdsløse borgere. I den forbindelse fik hun en ny pensionsordning og besluttede sig for at undersøge, om det var en god ide at lade den gamle ordning stå, eller om hun skulle samle sin opsparing hos Sampension.

Susan tjekkede også med sin hidtidige pensionskasse og besluttede sig for at samle det hele i Sampension og betale lidt ekstra ind hver måned.

Brugbar rådgivning
- Det er første gang, jeg for alvor føler, at jeg fik en rådgivning om pension, som jeg kan bruge til noget. Det giver mig en god følelse af at have styr på det, siger Susan.

På grund af pensionstjekket får Susan både sparet lidt mere op og sparer lidt på omkostningerne. Det batter alt sammen i den sidste ende.